Vision Robotics Motion exposanten Mikrocentrum

Exposanten aan het woord | 2022

Regelmatig gaan eventmanagers Merel Hartman en Charlotte de Jong op bedrijfsbezoek bij onze exposanten. In deze blog laten we exposanten aan het woord over hun innovaties, trends in de markt en praten we over wat de toekomst ons mogelijk gaat brengen. 

Exposant: Avular

Vision Robotics & Motion meets exposant Avular. Yuri Steinbuch, Chief Business Officer bij Avular geeft u in deze video antwoord op wat Avular uniek maakt, waarom een bezoek aan hun stand niet mag ontbreken én blikt vooruit op de toekomst van robotica. 

Over Avular
Avular is een innovatief roboticabedrijf met als doel de wereld van complexe mobiele robotica voor iedereen toegankelijk te maken. Avular begon als een spin-off van de technische universiteit van Eindhoven, Nederland met een team van drie. Nu met een team van bijna 50, bestaande uit geweldige mensen uit verschillende beroepen. Ontmoet Avular tijdens Vision, Robotics & Motion op stand 64.

Stay tuned! In de aanloop naar Vision, Robotics & Motion zullen onze eventmanagers nog wat meer bedrijfsbezoeken afleggen. Wij zullen dit blogartikel regelmatig updaten, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen bij onze exposanten.