Vision, Robotics & Motion

14 en 15 juni 2017  
NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
09.30 tot 17.00 uur
Houd mij op de hoogte

In het nieuws en in tal van presentaties wordt de robot gepresenteerd als de moderne helper van de mens. De verkoop van robots stijgt elk jaar met dubbele groeicijfers. De productie en het material handling wordt steeds vaker door robots uitgevoerd. Echter lijkt de vervanging van de mens door de robot nog toekomstmuziek voor de meeste bedrijven die actief zijn in de oppervlaktebehandelende industrie. Vaak worden de inflexibiliteit van de robots en de kleine series als argumenten opgevoerd. Maar is deze terughoudendheid terecht?

Om hier een antwoord op te geven organiseert de Vereniging ION in samenwerking met het Mikrocentrum en Robomotive de workshop “Robotisering van coatingprocessen”. Deze vindt plaats tijdens de vakbeurs Vision, Robotics & Motion op woensdag 14 juni 2017 van 14.30 tot 16.00 uur.

Vereniging ION VRM2017In deze workshop willen we onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om het coatingproces verder te optimaliseren door gebruik te maken van de beschikbare nieuwste ontwikkelingen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden willen wij met u onderzoeken waar optimalisatiekansen liggen voor het coatingproces door middel van robots.

De workshop is gratis toegankelijk voor alle beursbezoekers.

De workshop vindt plaats in Zaal 19