Programma

Tijdens Vision, Robotics & Motion staan slimme productieautomatisering, robots, (machine) vision en motion control centraal. Zo ook in het lezingenprogramma en congres gedeelte, waar u de laatste ontwikkelingen en best practices hoort van de top spelers en kennisinstellingen op het vakgebied. Het lezingenschema wordt binnenkort bekendgemaakt.

 • Beursvloer met meer dan 100 exposanten
 • 50 lezingen in 3 zalen
 • Congres door Holland Robotics
 • Funducation area door hogescholen en universiteiten
 • Meet & Match voor iedereen aanwezig door Enterprise Europe Network (Kamer van Koophandel)

Robotica voor het MKB – Congres door Holland Robotics

De robot wint binnen het MKB steeds meer terrein. Waar vroeger de robot voornamelijk binnen (grote) productieomgevingen werd ingezet, worden er tegenwoordig steeds meer toegankelijke toepassingen ontwikkelt voor MKB bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de komst van de cobot en (autonome) drones. Hoe past u deze ontwikkelingen toe binnen uw bedrijf en welke mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld op het gebied van financiering? Dat ontdekt u tijdens het congresprogramma “Robotica voor het MKB”. 

ILO net logo2

Big Business met Big Science

Big Science is de verzamelnaam voor de grote internationale collaboratieve onderzoeksprojecten zoals de deeltjesversneller in CERN, de Einstein telescoop, SKA, ESRF, LOFAR, ITER, DIFFER etcetera. Deze giga projecten ontwikkelen zelf maar betrekken ook veel technologie en (sub) assembly's uit de industrie, ook in het kader van de verplichtte geo-return van landen inleg. In Nederland zijn de Industrial Liason Officers actief (ILO-net) die de brug slaan tussen de behoeftes van deze Big Science projecten en het Nederlandse bedrijfsleven.

Een thema binnen deze projecten is remote-handling (robotica) voor service in harsh environment, en sensoriek / detectie / procesbewaking met vision en motion. Tijdens de 2020 editie van deze beurs zijn deze Liason Officers aanwezig om informatie te verstrekken met lezingen, een stand en in het Meet & Match programma.

Internationale Meet & Match

Enterprise Europe Network organiseert in samenwerking met het Mikrocentrum en K.v.K. doorlopend een internationale b2b matchmaking tijdens Vision, Robotics & Motion. Het doel van het Meet & Match event is om relevante contacten te vinden in de gehele sector. Iedereen kan maanden tevoren al zijn profiel aanmaken, en zo mogelijk interessante contacten vinden, of zelf gevonden worden. Op deze manier creëert u zelf een efficiënt afsprakenschema op de voor uzelf geschikte tijden tijdens de beurs.

Een aantal redenen waarom u de Meet & Match gelegenheid niet mag missen:

 • De mogelijkheid om in een korte tijd veel interessante contacten te ontmoeten.
 • De mogelijkheid om in face-to-face gesprekken van maximaal een half uur uw projectidee en/of business propositie meer in detail te bespreken. Uw voorbereide gesprek levert u veel meer op dan het uitwisselen van uw visitekaartje alleen.
 • Het ontmoeten van sleutelpersonen uit de gehele keten.
 • Het verder ontwikkelen van uw nationale en internationale netwerk.
 • Bedrijfszichtbaarheid; in de aanloop van de beurs al vinden en gevonden worden.
 • De combinatie van de beurs, het congres en de meet & match gesprekken maakt het evenement ideaal om gericht op maat te kunnen netwerken.

 

Aanmelden voor de Meet & Match