Programma

Tijdens Vision, Robotics & Motion staan slimme productieautomatisering, robots, (machine) vision en motion control centraal. Zo ook in het lezingenprogramma, waar u de laatste ontwikkelingen en best practices hoort van de top spelers en kennisinstellingen op het vakgebied. 

Een greep uit het programma

Holland Robotics

Robotica voor het MKB – Congres door Holland Robotics

De robot wint binnen het MKB steeds meer terrein. Waar vroeger de robot voornamelijk binnen (grote) productieomgevingen werd ingezet, worden er tegenwoordig steeds meer toegankelijke toepassingen ontwikkelt voor MKB bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de komst van de cobot en (autonome) drones. Hoe past u deze ontwikkelingen toe binnen uw bedrijf en welke mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld op het gebied van financiering? Dat ontdekt u tijdens het congresprogramma Robotica voor het MKB. 

Bekijk het Holland Robotics congresprogramma

Big Science congresprogramma door ILO-net

Vision, Robotics & Motion slaat een brug technologische ontwikkeling en concrete toepassing. Zo hoort u bij de Big Science lezingen de ervaringen van bedrijven en instituten die werk gedaan hebben in het domein remote handling en vision bij de grote internationale wetenschapsprojecten zoals CERN, F4E, SKA, Einstein Telescope. Laat u ook inspireren door deze bijdragen over de technische uitdagingen, ontmoet de pragmatische bedrijven in de innovatieve frontlinie en bekijk demo’s van de actuele stand van de techniek.

Big Science is de verzamelnaam voor de grote internationale collaboratieve onderzoeksprojecten zoals de deeltjesversneller in CERN, de Einstein telescoop, SKA, ESRF, LOFAR, ITER, DIFFER etcetera. Deze giga projecten ontwikkelen zelf maar betrekken ook veel technologie en (sub) assembly's uit de industrie. In Nederland zijn Industrial Liason Officers actief die gezamenlijk vanuit het ILO-net de brug slaan tussen de behoeftes van deze Big Science projecten en het Nederlandse bedrijfsleven. Een thema binnen deze projecten is remote-handling (robotica) voor service in harsh environment, en sensoriek / detectie / procesbewaking met vision en motion. Tijdens de 2022 editie van deze beurs zijn deze Liason Officers aanwezig om informatie te verstrekken eventueel naar aanleiding van de lezingen en in het Meet & Match programma.

Ontdek de Big Science lezingentrack

ILO net logo2